Rietland
Logo Logo

De plattegronden van de Morgen Wonen - woningen in veld 2 en 4 zijn nu beschikbaar. Nieuwsgierig?

Lees verder

De inschrijving voor veld 9 & 10 van Rietland is gesloten. Hoe ziet het vervolg er uit?

Lees verder

Donderdag 24 mei jl. is de verkoop gestart van de woningen in veld 9 & 10. Onder grote belangstelling werd alle projectinformatie gepresenteerd in het informatiecentrum van Broekhorn.

Lees verder

Zet het vast in je agenda! Donderdag 24 mei start de verkoop van de woningen in veld 9 en 10.

Lees verder

Maandag 16 april is rondom de bouw van de woningen en kavels op veld 5 t/m 9 een feestelijke handeling verricht.

Lees verder

Een (nieuwbouw)huis zonder gasaansluiting. Het is een actueel item waar je bijna dagelijks iets over hoort of leest. Maar hoe zit het nou precies met de nieuwbouwwoningen in Rietland? Worden deze nou wel of niet op het gas aangesloten? We geven je er graag duidelijkheid over in dit nieuwsbericht!

Lees verder

Wonen in een nieuwbouwhuis zonder wachttijd? Het kan straks in het nieuwe wonintype 'Morgen Wonen' in Rietland in Heerhugowaard.

Lees verder

Wist je dat de MorgenWonen-woning volledig in de fabriek wordt geproduceerd? Naast een snelle realisatie zorgt fabrieksmatig produceren ook voor een zeer hoge kwaliteit.

Lees verder

Rietland op de helft!

In juli 2016 startte de verkoop van de eerste woningen in Rietland: 16 prachtige vrijstaande woningen en tweekappers in veld 1. Er bleek veel belangstelling voor de woningen. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en op de helft van het plan!

Lees verder

De inschrijving voor de 19 welstandsvrije kavels in veld 9 is gesloten en de loting heeft plaatsgevonden. Alle inschrijvers hebben bericht ontvangen over de uitslag van de loting.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?