Eindelijk in je droomhuis!

9 juni '21

En toen was het eindelijk zo ver! Hét moment van oplevering van de droomwoning van familie De Vries. Eindelijk konden ze in hun eigen huis, de allerlaatste van Rietland veld 14 en 15 die op dinsdag 1 juni werd opgeleverd, in de woonwijk Broekhorn. En niet alleen een belangrijk moment voor de nieuwe bewoners, maar ook voor de aannemer HSB en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. Vandaar bloemen bij de feestelijke overhandiging van de sleutels.

image alt

Bouw Broekhorn is bijna voltooid

Met deze oplevering is de laatste woning van de Rietland veld 14 en 15 opgeleverd. Alleen de (inmiddels allemaal verkochte) woningen van de velden 17 en 18 worden nog gebouwd. En daarmee is het nieuwbouwgebied Broekhorn - tussen Broek op Langedijk en Heerhugowaard - bijna voltooid. En zijn er zo'n 600 duurzame nieuwbouwwoningen gerealiseerd in 3 natuurvriendelijke, dorpse en heerlijke woonwijken. 

Ben je niet een van de gelukkige bewoners van Broekhorn en ben je op zoek naar een woning in de buurt van Heerhugowaard? Bekijk dan eens de verschillende projecten in Noord-Holland op de kaart hieronder. En schrijf je geheel vrijblijvend in.