Kavels Rietland nu in verkoop

29 juni '22

In Broekhorn is de verkoop van de 2 bouwkavels in Rietland veld 18 gestart. Deze kavels zijn de allerlaatste kavels van heel Broekhorn. Laatste kans dus! Heb jij interesse en ontwerp en realiseer jij straks je eigen vrijstaande woning? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven in je Mijn Eigen Huis-account.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de situatiekaart, de kenmerken, de prijs, het beeldkwaliteitsplan, het kavelpaspoort en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. 

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan snel aan, zodat je je voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot woensdag 6 juli 2022 tot 10.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

image alt

Het aanbod in Rietland

Er zijn 2 bouwkavels in Rietland veld 18 die in verkoop zijn. De kavels zijn geschikt voor het realiseren van een vrijstaande woning. Allebei de percelen liggen aan een doodlopende weg met de achtertuin op het zuiden of zuidwesten. De kavels hebben een perceeloppervlakte van circa 543 tot 1.239 m2.

Heb je interesse in een van de kavels in Rietland? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare kavels. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete kavel!

Bekijk het aanbod
Vragen? Bel, chat of mail ons
Interesse in een kavel in Rietland? Bekijk het aanbod