De bouw gaat voortvarend door

30 november '21

Op de bouwplaats van Broekhorn hebben de bouwvakkers van Aannemingsbedrijf Kuin B.V. niet stilgezeten. We hebben foto's van de voortgang ontvangen van de aannemer die we graag met je delen.

Zoals je op de foto's kunt zien worden de kappen klaar gemaakt voor de dakpannen. Op een deel van de woningen zijn de pannen al gelegd. Dit zal zijn voortgang hebben naar de volgende woningen. Het schilderwerk buitenom is gestart en de voeger en glaszetter zijn ook begonnen met hun werkzaamheden. De trappen aan de binnenzijde worden gesteld en de installateurs beginnen met het voorwerk zodat daarna de cementdekvloeren gelegd kunnen worden. 

Prognose oplevering

De bouw van de 39 woningen in Rietland gaat richting de afbouwfase. Wanneer de woningen binnenkort uit de steigers komen, dan zijn het bouwterrein en de woningen veilig te betreden. De kopers ontvangen tegen die tijd een uitnodiging voor een kijkmoment. Op dit moment voorloopt alles nog volgens schema en verwacht Aannemingsbedrijf Kuin B.V. vanaf het 1e kwartaal 2022 woningen te gaan opleveren. Dit loopt door in het 2e kwartaal. 

Vragen? Neem contact met ons op
Meer lezen over Broekhorn? Bekijk het nieuws