Rietland
Logo Logo

Planning nieuwbouw Rietland

Rietland is het 3e en laatste nieuwbouwproject in Broekhorn. In het hele gebied worden circa 350 woningen gebouwd, die de komende jaren gefaseerd in verkoop worden gebracht. Veld 1 tot en met 8 zijn verkocht en grotendeels in aanbouw.

Info centrum

Vanaf 3 november t/m 22 december 2018 is het info centrum elke zaterdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur. Een van de verkopende makelaars is hier dan aanwezig. Belangstellenden kunnen vrijblijvend binnen lopen voor informatie over een van de velden van Rietland. Het info centrum ligt aan de Laan van Broekhorn in Heerhugowaard.

Veld 9b, 11 & 12 in verkoop

Veld 9b, 11 & 12 zijn nu in verkoop. In totaal zijn hier 37 woningen en 8 vrije bouwkavels in de verkoop. De inschrijving is geopend tot 12 november 17.00 uur. Belangstellenden kunnen zich inschrijven in hun Mijn Eigen Huis account, zodra zij hun woningtype of kavel hebben 'gefavoriet' op de woningenpagina.

MorgenWonen in verkoop

Vanaf 26 juni zijn de woningen van het type MorgenWonen in de verkoop. 

Een bijzonder en nieuw concept is het type 'Morgen Wonen' van Volker Wessels. Deze woningen zijn zeer energiezuinig en onderhoudsvrij. De woningen zijn binnen een paar weken 'in elkaar gezet' en volledig afgewerkt. Je kunt er dus direct wonen! De woningen staan al in veld 2 & 4. De kopers kunnen hier zo goed als direct intrekken.

Veld 9 & 10 in verkoop

Op veld 9 & 10 zijn 42 woningen in verkoop sinds 24 mei 2018. Hier is een grote verscheidenheid aan woningtypes met een mooie ligging binnen de wijk. Inmiddels zijn bijna alle woningen al verkocht. Bekijk de actuele beschikbaarheid op de woningenpagina.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?