Rietland
Logo Logo

Planning nieuwbouw Rietland

Rietland is het 3e en laatste nieuwbouwproject in Broekhorn. In het hele gebied worden circa 350 woningen gebouwd, die de komende jaren gefaseerd in verkoop worden gebracht. Veld 1 tot en met 8 zijn verkocht en grotendeels in aanbouw.

Veld 9 & 10 in verkoop

Op veld 9 & 10 zijn 42 woningen in verkoop sinds 24 mei 2018. Hier is een grote verscheidenheid aan woningtypes met een mooie ligging binnen de wijk. Inmiddels is een groot gedeelte van de woningen al verkocht. Bekijk de actuele beschikbaarheid op de woningenpagina.

MorgenWonen in verkoop

Vanaf 26 juni zijn de woningen van het type MorgenWonen in de verkoop. 

Een bijzonder en nieuw concept is het type 'Morgen Wonen' van Volker Wessels. Deze woningen zijn zeer energiezuinig en onderhoudsvrij. De woningen zijn binnen een paar weken 'in elkaar gezet' en volledig afgewerkt. Je kunt er dus direct wonen! De woningen staan al in veld 2 & 4. De kopers kunnen hier zo goed als direct intrekken.

Veld 11 & 12 in voorbereiding

In het vierde kwartaal van 2018 gaan op veld 11 & 12 totaal 37 woningen en 8 vrije bouwkavels. De voorbereidingen zijn gestart en binnenkort is er meer informatie beschikbaar. Belangstellenden kunnen deze fase alvast "favorieten" op de woningenpagina.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?