Laatste kavels verkocht!

Wijk verkocht

Heerlijk buiten wonen in Rietland

Rietland is het 3e en laatste deel van de nieuwe woonwijk Broekhorn, tussen Heerhugowaard en Broek op Langedijk. In Rietland kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. De huizen liggen op ruime kavels, grenzend aan de ecozone; een prachtig plasdraslandschap met riet en waterplanten. Alle woningen en vrije kavels in Rietland zijn inmiddels verkocht en de bouw is in volle gang.

image alt

Rietland uitverkocht

Na de laatste projectmatige woningen van Broekhorn, in veld 17 en 18, werden er nog 11 vrije kavels aangeboden in Rietland veld 16. Nu, 3 maanden na de start verkoop, zijn voor al deze bouwnummers reserveringsovereenkomsten getekend. Veld 16 was de allerlaatste fase van Rietland en van Broekhorn. Er komt geen nieuw aanbod meer in dit prachtige nieuwe woongebied tussen Heerhugowaard en Broek op Langedijk.

image alt

Bouw van veld 17 en 18 start binnenkort

De bouw van Rietland vordert gestaag. De velden tot en met 12 van dit deelplan zijn in aanbouw of reeds opgeleverd. Het wordt een prachtige wijk!

Naar verwachting start de aannemer medio februari met de bouw van de laatste 39 projectmatige nieuwbouwwoningen van Rietland. De woningen op Rietland veld 17 en 18 waren al binnen enkele maanden allemaal verkocht en de voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang.

BPD Ontwikkeling wenst de kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

Luxe woningen in Rietland

Rietland staat bekend om de ruime opzet van de wijk en de grote kavels waar de woningen op staan. De straten zijn autoluw en kindvriendelijk. In Rietland woon je echt buiten. Als de wijk straks klaar is, staan er in totaal circa 350 woningen in het gebied, verdeeld over 18 'velden'. Het gaat om woningen in het hogere segment, zoals luxe 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen op ruime kavels, maar ook rij- en hoekwoningen en semi-bungalows. Ook werden er vrije kavels aangeboden in Rietland, om je eigen vrijstaande huis te bouwen.

Broekhorn Rietland