Nieuwbouwwijk opgeleverd

Meer weten?

Heerlijk buiten wonen in Rietland

Rietland is het 3e en laatste deel van de nieuwe woonwijk Broekhorn, tussen Heerhugowaard en Broek op Langedijk. In Rietland kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. De huizen liggen op ruime kavels, grenzend aan de ecozone; een prachtig plasdraslandschap met riet en waterplanten. Alle woningen en vrije kavels in Rietland zijn inmiddels verkocht en de bouw is in volle gang.

image alt

Woningen veld 17 en 18 opgeleverd

Half juni 2022 zijn de laatste projectmatige woningen van Rietland veld 17 en 18 opgeleverd. Daarmee is ook de laatste fase met woningen tot een einde en zijn alle kopers de bewoners van een nieuwe woning geworden in het gebied Broekhorn. 

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling wenst alle kopers veel woongenot!

Luxe woningen in Rietland

Rietland staat bekend om de ruime opzet van de wijk en de grote kavels waar de woningen op staan. De straten zijn autoluw en kindvriendelijk. In Rietland woon je echt buiten. Als de wijk straks klaar is, staan er in totaal circa 350 woningen in het gebied, verdeeld over 18 'velden'. Het gaat om woningen in het hogere segment, zoals luxe 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen op ruime kavels, maar ook rij- en hoekwoningen en semi-bungalows. Ook werden er vrije kavels aangeboden in Rietland, om je eigen vrijstaande huis te bouwen.

Broekhorn Rietland
Groen Rietland? Bekijk duurzaamheid
Wonen in Rietland? Bekijk het laatste nieuws