Havenkwartier
Logo Logo

Wat is jouw droomwoning?

Wijk opgeleverd

Havenkwartier: rijkdom aan het water

Wonen in een waterrijke omgeving in de buurt van de haven. Dat is wonen in Havenkwartier, de sfeervolle buurt in Broekhorn. De woningen in dit nieuwbouwproject hebben een speelse architectuur, met een knipoog naar het verleden.

Woningen in Havenkwartier

De nieuwbouwhuizen in Havenkwartier hebben oorspronkelijke details zoals herkenbare gevels met verschillende kleuren en dakhoogten en luiken naast de ramen. De woningen liggen aan gezellige pleintjes, hebben een tuin aan het water of uitzicht op de haven. Parkeren kan voor of achter je eigen huis en je woont vlak bij roeivereniging Ossa en de kanovereniging Kanowaard. Alle woningen in Havenkwartier zijn inmiddels verkocht. Kijk voor het beschikbare aanbod in deelgebied Rietland.

Het Havenkwartier heeft een eigen jachthaven met 80 ligplaatsen voor boten  en is dus een fantastische plek voor watersporters en iedereen die van de natuur en (water)recreatie houdt.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Info Centrum Broekhorn
Tot en met 22 december 2018 is het info centrum aan de Laan van Broekhorn elke zaterdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur. Belangstellenden kunnen vrijblijvend binnen lopen voor informatie.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?