Laatste kavels Rietland binnenkort in verkoop

22 juni '22

Het is zover! De verkoop van de allerlaatste bouwkavels in heel Rietland gaat van start. Op woensdag 29 juni 2022 start de online inschrijving van de 2 bouwkavels in Rietland veld 18. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een kavel.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is geopend van 29 juni 10.00 uur tot 6 juli 2022 tot 10.00 uur. Inschrijven doe je straks online via je Mijn Eigen Huis account. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw persoonlijke gegevens en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. In je account vind je nu alvast de kavelpaspoorten en de komende week volgt de rest van de verkoopdocumentatie. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan

Jouw droomwoning wordt werkelijkheid

Met een bouwkavel in Rietland wordt jouw droomwoning werkelijkheid. Met kaveloppervlaktes van circa 543 tot maar liefst 1.239 m2 is hier meer dan genoeg ruimte om jouw droomwoning te realiseren. Jij bepaalt hoe groot, welke vorm, welke steen, het aantal kamers en nog veel meer! Uiteraard allemaal binnen de gestelde kaders van het kavelpaspoort. Meer weten over de 2 kavels? Klik op onderstaande button.

Vragen? Bel, chat of mail ons
Meer weten over de kavels? Bekijk het aanbod