Broekhorn krijgt nieuwe buren!

24 november '23

Woon je in de nieuwe wijk Broekhorn? Dan hebben we goed nieuws, want de wijk krijgt nieuwe buren. Aan de oostzijde van Broekhorn, aan andere kant van de provinciale weg N242 komt een nieuwe wijk, incl. een park! Vaanpark.

Vaanpark

Naast de ontwikkelingen rondom het Stationskwartier richting het centrum en het Kanaalpark langs het kanaal Kolhorn-Alkmaar is dit weer een mooie toevoeging aan dit deel van Heerhugowaard, op de grens van stad en platteland. Tussen Heerhugowaard en Broek op Langedijk.

Vaanpark bestaat uit drie verschillende appartementsgebouwen in een geheel nieuw park, omsloten door de spoorlijn Alkmaar-Enkhuizen en de provinciale weg N242. Dit nieuwe wijkje met park heeft van bovenaf gezien de vorm van een vaantje, vandaar de naam Vaanpark.

Vaanpark
Vaanpark

Appartementsgebouwen met binnentuin

In totaal realiseren we in Vaanpark 343 compacte appartementen (tussen de 50 m2 en 70 m2) in 3 verschillende appartementsgebouwen met elk een eigen binnentuin. De entree van Vaanpark bevindt zich aan de noordoostzijde, aan de Gildestraat. De 3 naast elkaar gelegen appartementsgebouwen variëren in grootte en bestaan uit zowel koop- als huurappartementen.

De verkoop van de appartementen verloopt in fases. De eerste fase van Vaanpark gaat naar verwachting in de eerste helft van 2024 in verkoop. Dit zijn 86 appartementen in het grootste appartementsgebouw, direct bij de entree van het Vaanpark.

Geïnteresseerd? Klik dan door

Meer weten over Vaanpark? Klik dan door naar deze project-site van Vaanpark. Ben je vervolgens geïnteresseerd? Schrijf je dan in op deze site.

Bekijk Vaanpark
  Meer over Vaanpark
  Over planning van Vaanpark