Allerlaatste bouwkavels te koop

16 juni '22

Nu de woningen van Rietland veld 17 en 18 allemaal zijn opgeleverd en de bouwkeet is verwijderd, zijn de laatste 2 bouwkavels van Rietland gereed voor verkoop. Ontwerp en realiseer jij straks zelf jouw droomwoning, die volledig voldoet aan jouw wensen? Dan is dit je kans bij de bouwkavels van Rietland veld 18. Jij kunt hier jouw eigen vrijstaande woning (laten) ontwerpen en bouwen. Dit zijn de allerlaatste kavels in heel Broekhorn! Naar verwachting eind juni 2022 in verkoop.

Laatste kavels in Broekhorn

De 2 bouwkavels komen in Rietland veld 18. Beide kavels liggen aan een doodlopende weg in de populaire wijk Rietland. Kavel 812 ligt ook nog eens aan het water!

Binnen de gestelde kaders, ben je vrij om je eigen vrijstaande woning te realiseren. Deze kavels zijn de allerlaatste kavels die in verkoop gaan in Rietland en daarmee in heel Broekhorn!

Op dit moment zijn de prijzen nog niet vastgesteld. Deze volgen waarschijnlijk in de week van 20 juni 2022.

image alt

Eind juni 2022 in verkoop

De kavels hebben een perceeloppervlakte van circa 543 en 1.239 m2. Dat geeft jou voldoende ruimte om hier jouw droomwoning te realiseren. Misschien wordt het zelfs wel een villa? Dat kan, want de toegestane maximale woonoppervlakte kan oplopen tot wel 300 m2! De komende weken worden de bijbehorende verkoopdocumenten beschikbaar gesteld, waarin je alle regels vindt met betrekking tot het maximale bouwoppervlakte, architectuur, goothoogte, beschoeiing en meer.

Naar verwachting gaan de kavels nog eind juni 2022 in verkoop. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze kavels? Laat dan je gegevens achter bij jouw favoriete kavel op de woningen pagina. Je ontvangt dan automatisch de nieuwsbrief met de laatste updates.

Naar het aanbod

Situatie bouwkavels Rietland

Vragen? Bel, chat of mail ons
Meer weten? Naar de bouwkavels