MorgenWonen: hét antwoord op woonwensen van vandaag!

In de maatschappij van vandaag draait het om de vragen van morgen. Ook als het om wonen gaat. We willen milieubewust leven, werken en recreëren in een duurzaam huis waar nieuwe technologieën bijdragen aan maximaal comfort en minimale kosten. Al deze woonwensen maak je nu al waar in MorgenWonen. Kwalitatief hoogwaardige woningen van nu die klaar zijn voor de wereld van morgen. Energiezuinig, onderhoudsvrij, compleet afgewerkt en een spectaculaire verkorting van de bouwtijd. Dat houdt weer in: minder kosten!

Woonklaar opgeleverd

Eén van de grote voordelen van de 'MorgenWonen' woningen is de oplevering die geheel ‘woonklaar’ is. Dat scheelt veel tijd, want je hoeft alleen nog maar je bank neer te zetten en je gordijnen op te hangen, maar het houdt óók in, dat je vrijwel geen extra kosten meer te maken hebt. Dat brengt de financiering van je nieuwe woning ook weer een stapje dichterbij. Vaak verkijken huizenkopers zich erop hoeveel er nog bij de afwerking van de woning komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een buitenlampje, een grasmat in de tuin of een toiletrolhouder in het toilet. In de 'MorgenWonen' woningen is overal aan gedacht. Benieuwd naar de details van de woningen?

Hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijs

Wonen in een 'MorgenWonen' woning is comfortabel en onbezorgd wonen in een nagenoeg onderhoudsvrij huis met een hoogwaardige afwerking. Waarom is de afwerking van zo’n hoge kwaliteit? Dat komt door de fabrieksmatige productie. Bij 'MorgenWonen' woningen staat namelijk alleen nog het monteren centraal. Het ‘bouwen’ wordt gedaan in de fabriek. Alle losse elementen van de woningen worden in de fabriek gemaakt en afwerkt. Die slimme bouwdelen worden kritisch getoetst en bestaan dus altijd uit hoge kwaliteit. Een geheel nieuwe manier van woningen bouwen. Meer weten? Je leest het hier.

Zeer korte bouwtijd

'MorgenWonen' woningen worden in extreem korte tijd gebouwd! Inmiddels een beproefd en succesvol concept. Volgens een strakke planning komt er gedurende de dag steeds een nieuwe vrachtwagen voorrijden met een ander deel van het huis. Alles is in de fabriek zorgvuldig voorbereid, waardoor er nauwelijks gebreken voorkomen bij MorgenWoningen. De woning wordt ter plekke in elkaar gezet en waterdicht gemaakt. Geen bouwstop door winterweer, geen vocht in je huis. Gewoon een heel mooi, solide huis met veel wooncomfort.

Nul op je energierekening!

De 'MorgenWonen' woningen zijn gebouwd om duurzaam en milieubewust te wonen. De woningen hebben een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot dan traditioneel gebouwde woningen. Hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een individuele warmtepomp dragen bij aan hoge energiezuinigheid. Bij bewust energieverbruik heb je zelfs helemaal geen energielasten! De duurzaamheid van MorgenWonen gaat samen met een comfortabel en gezond binnenklimaat: tochtvrij, met aangename vloerverwarming en altijd frisse lucht. Meer weten over de duurzaamheid van deze woningen? Je leest het hier.

Minder dubbele lasten

Nog een groot voordeel van het MorgenWonen. Bij een standaard nieuwbouwwoning betaal je tijdens de bouwtijd diverse bouwtermijnen. Dit gebeurt veelal vanuit een bouwdepot. Over het bedrag in dit bouwdepot betaal je rente aan je bank. Hierdoor heb je tijdelijk dubbele woonlasten (voor je huidige woonhuis en je huis in aanbouw). Bij een MorgenWoning is er maar 1 bouwtermijn. Je hebt dus korter dubbele lasten en dit scheelt enorm in je portemonnee!