Logo Logo

Voorzieningen in de omgeving

Je woning in het nieuwe woongebied Broekhorn ligt op een prachtige locatie, op enkele minuten fietsen van het kleine, maar gezellige centrum van Broek op Langedijk. Alle nodige voorzieningen vind je in de nabije omgeving, in Broek op Langedijk en Heerhugowaard.

Alles in de buurt

In de directe omgeving van je nieuwbouwhuis in Broekhorn vind je een bibliotheek, woonboulevard, sport- en zorgvoorzieningen. Ook voor onderwijs en opvang hoef je niet ver van huis. Scholen, zowel voor basis- als voortgezet onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang vind je in de nabije omgeving van Broekhorn. In Broek op Langedijk zelf of Heerhugowaard. Een bekende toeristische trekpleister is museum BroekerVeiling.

Winkelen in de buurt

Voor je boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard, of winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk, met een compleet aanbod van landelijke winkelketens als Hema, Kruidvat en Action tot lokale ondernemers als D-mode en Tons Dierenboetiek.

Cultuur en horeca

Aan het Coolplein in Heerhugowaard liggen diverse horecagelegenheden, een bowlingcentrum, een bioscoop, en theater Cool. Dit centrum voor kunst en cultuur is een schouwburg, centrum voor muziek-, theater en kunsteducatie, culturele ontmoetingsplaats en zalencomplex in één, waar jong en oud terecht kunnen.

Natuur en recreatie

Broekhorn is één met de natuur. Mensen met kinderen, iedereen die houdt van rust en ruimte, sporters en natuurliefhebbers vinden hier alles wat ze maar wensen. De omliggende natuurgebieden van Broekhorn - het Geestmerambacht, de Waarderhout, het Molendijkgebied, Stadspark De Parel en het Park van Luna - bieden volop recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Aan Broekhorn grenst ook een prachtige ecologische zone, waarlangs je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Jachthaven

Broekhorn biedt veel mogelijkheden voor (water)recreatie. Aan de noordzijde van Broekhorn is een jachthaven aangelegd met zo'n 80 ligplaatsen. Hiervandaan kun je uitvaren naar het Rijk der Duizend Eilanden, het IJsselmeer en de Noordzee. Roeien en kanoën kan natuurlijk ook.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?