Logo Logo

Het is zover! Binnenkort start de verkoop van 19 vrije kavels in veld 9! Lees gauw verder als je interesse hebt in één van deze welstandsvrije kavels aan de rand van Rietland, nabij de molen.

Lees verder

Het wekelijks open huis in het informatiecentrum van Rietland aan de Laan van Broekhorn gaat door!

Lees verder

De inschrijving van de kavels en woningen in veld 7 en 8 is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen deze week bericht over de uitslag.

Lees verder

De verkoop van de woningen en kavels in veld 7 & 8 is gestart! Voor zowel de kavels als de woningen geldt een inschrijfprocedure. De inschrijving verloopt online.

Lees verder

Het is zover! De verkoop van de kavels in veld 7 en de woningen in veld 7 & 8 gaat van start! Heb je interesse in één van de kavels of woningen?

Lees verder

Waarom is een persoonlijk account nodig als je straks een huis wilt kopen in Rietland? Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Broekhorn op tv!

Afgelopen zaterdag werd in het programma Woontips op RTL4 aandacht besteed aan de aankoop van een kavel. Heb jij Broekhorn voorbij zien komen?

Lees verder

De plattegronden van de woningen in veld 7 & 8 van Rietland staan online!

Lees verder

Heb jij een woning of kavel gekocht in veld 2, 3 of 4 van Rietland Broekhorn en ben je benieuwd wat je nieuwe adres wordt? Goed nieuws! Want de gemeente heeft het huisnummerbesluit vastgesteld.

Lees verder

De eerste beelden van de woningen in veld 7 & 8 zijn klaar! Je kunt nu zien hoe de diverse woningtypes er straks uit komen te zien.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?