Logo Logo

Wonen in een nieuwbouwhuis zonder wachttijd? Het kan straks in het nieuwe wonintype 'Morgen Wonen' in Zuiderloo in Heiloo.

Lees verder

Wist je dat de MorgenWonen-woning volledig in de fabriek wordt geproduceerd? Naast een snelle realisatie zorgt fabrieksmatig produceren ook voor een zeer hoge kwaliteit.

Lees verder

Rietland op de helft!

In juli 2016 startte de verkoop van de eerste woningen in Rietland: 16 prachtige vrijstaande woningen en tweekappers in veld 1. Er bleek veel belangstelling voor de woningen. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en op de helft van het plan!

Lees verder

De inschrijving voor de 19 welstandsvrije kavels in veld 9 is gesloten en de loting heeft plaatsgevonden. Alle inschrijvers hebben bericht ontvangen over de uitslag van de loting.

Lees verder

De verkoop van de welstandsvrije kavels in veld 9 is gestart! Inschrijven kan vanaf nü tot 2 januari a.s. Er geldt een online inschrijfprocedure.

Lees verder

Het is zover! Binnenkort start de verkoop van 19 vrije kavels in veld 9! Lees gauw verder als je interesse hebt in één van deze welstandsvrije kavels aan de rand van Rietland, nabij de molen.

Lees verder

Het wekelijks open huis in het informatiecentrum van Rietland aan de Laan van Broekhorn gaat door!

Lees verder

De inschrijving van de kavels en woningen in veld 7 en 8 is gesloten! Alle inschrijvers ontvangen deze week bericht over de uitslag.

Lees verder

De verkoop van de woningen en kavels in veld 7 & 8 is gestart! Voor zowel de kavels als de woningen geldt een inschrijfprocedure. De inschrijving verloopt online.

Lees verder

Het is zover! De verkoop van de kavels in veld 7 en de woningen in veld 7 & 8 gaat van start! Heb je interesse in één van de kavels of woningen?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?