De kavels in veld 9 gaan in verkoop!

6 november '17

Op zaterdag 16 december start de verkoop van veld 9 in Rietland. Het gaat om 19 welstandsvrije kavels aan de rand van Rietland, nabij de molen. Interesse? Bezoek de start verkoop. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur in het informatiecentrum aan de Laan van Broekhorn. 

Welstandsvrij bouwen

Altijd al eigen droomhuis willen bouwen? Dit is je kans! Op een schitterende plek in Rietland, aan het water met zicht op de dijk, bieden we 19 welstandsvrije kavels aan op percelen variërend van 627 tot 948 m2. Er worden geen eisen gesteld ten aanzien van het uiterlijk van de woning. Wel is er per kavel een zogenaamd kavelpaspoort beschikbaar. Hierin worden onder andere eisen beschreven ten aanzien van de maximaal te bebouwen oppervlakte van de kavel, afstanden tot de erfgrens etc.

Welk huis bouw jij

Digitaal inschrijven

De inschrijving voor de kavels in veld 9 verloopt digitaal. Vanaf zaterdag 16 december vind je alle verkoopinformatie op deze website en kun je je inschrijven voor een kavel. 

Hiervoor is het noodzakelijk om een persoonlijk account aan te maken. Lees hier hoe dat werkt. Heb jij al een account aangemaakt? Dan vind je alle informatie zoals de brochure, prijslijst en technische omschrijving etc. terug in Mijn Eigen Huis.

Digitale verkoop Rietland veld 9
  Lees meer over de kavels in Rietland Veld 9
  Maak vast een persoonlijk account aan