Huis kopen in Rietland? Maak een persoonlijk account aan

29 augustus '17

Als je straks een woning wilt kopen in Rietland, dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen in Rietland zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Wat zijn de voordelen?

  • Persoonlijke gegevens kun je zelf wijzigen
  • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • Al je favoriete woningen bij elkaar
  • De status van het project en van je favoriete woningen bekijken
  • Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
  • Alle documenten van je favoriete woning(en)

Hoe werkt het?

Hoe maak je een account aan?

Een account aanmaken is eenvoudig. Er zijn een paar manieren:

  1. Je klikt op het poppetje rechtsboven in het scherm (naast het zoekicoon), en het inlogscherm zoals hiernaast getoond, verschijnt.
  2. Je klikt op het hartje bij het woningtype of bouwnummer onder het woningaanbod, en het inlogscherm zoals hiernaast getoond, verschijnt.

In het inlogscherm vul je jouw naam, email en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. 

Account aanmaken

Bevestig je account

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een email om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen in Mijn Eigen Huis. 

Inloggen in Mijn Eigen Huis

Na het bevestigen van je account log je in in Mijn Eigen Huis. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen. Het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood. 

Heb je al een account en wil je direct naar Mijn Eigen Huis dan kan dat ook via www.mijneigenhuis.nl

Mijn Eigen Huis beheren

Na het inloggen op Mijn Eigen Huis kun je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart jouw voorkeuren beheren. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet en je hebt nog geen account? Maak er dan snel een aan.

Veelgestelde vragen over Mijn Eigen Huis

Stel je vraag over Mijn Eigen Huis

Vragen? Neem contact met ons op
Wat zijn jouw favoriete woningen? Bekijk het aanbod