Tweekapper veld 11

Verkoop gestart

2 november '18

De verkoop van de 37 woningen en 8 vrije kavels in veld 9b, 11 en 12 is op 1 november van start gegaan. Alle verkoopdocumentatie is online beschikbaar op de woningenpagina of af te halen bij een van de makelaars.

Hoe verloopt de inschrijfprocedure?

Tot 12 november 17.00 uur kunnen belangstellenden zich inschrijven voor een woning of kavel. Via het Mijn Eigen Huis account kunnen belangstellenden hun (maximaal 5) voorkeuren doorgeven. Na 12 november wordt er geloot bij de notaris. Vervolgens krijgen alle kandidaten bericht of ze zijn ingeloot of in eerste instantie op de reservelijst zijn geplaatst.

Woningen

Op veld 11 komen 37 nieuwbouwwoningen in verschillende types: tussen- en hoekwoningen, semi-bungalow, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen worden gasloos gebouwd en aangesloten op het warmtenet van HVC. De woningen zijn te koop vanaf €258.000,- v.o.n.

Vrijstaande woning veld 11

Kavels

Op veld 9b en 12 zijn respectievelijk 2 en 6 vrije bouwkavels te koop. Kopers van een vrije kavel kunnen hun eigen droomhuis (laten) ontwerpen en bouwen. De kavels zijn al te koop vanaf €235.000,- k.k. Voor de kavels geldt een ander proces na de loting. Het stappenplan en de kavelpaspoorten zijn te downloaden op de woningenpagina.