Verkoop Rietland veld 13 is gestart

22 mei '19

Woon jij straks in een van de villa's in veld 13 van Rietland in Heerhugowaard? De inschrijving is nu geopend. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren. Op de verkoopdocumentenpagina staan ook de verkoop- en inschrijfvoorwaarden.

image alt

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel één aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 3 juni 2019 tot 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er geloot op eerste voorkeur bij de notaris.

We streven er naar om alle kandidaten uiterlijk vrijdag 7 juni te berichten over de toewijzing. Vanaf 7 juni 17.00 uur is de uitslag te vinden in het Mijn Eigen Huis account.

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van de verkoopdocumenten of inschrijfprocedure toch nog vragen? Of wil je naast de online documenten ook een papieren versie van de folder ontvangen? Geen probleem. Dinsdag 28 mei van 17.00 tot 18.30 uur is er een inloopmoment voor belangstellenden in het infocentrum van Broekhorn aan de Laan van Broekhorn in Heerhugowaard. Ben je verhinderd op 28 mei? Loop dan even binnen bij een van onze makelaars.