Verkoop veld 14 en 15 gaat van start!

16 augustus '19

Ruime 2 onder 1 kapwoningen, rijwoningen, vrijstaande woningen en semi-bungalows. Maar ook vrije kavels met uitzicht op de natuurwal, een prachtig plasdraslandschap met riet en waterplanten. Dat is het aanbod in veld 14 en 15 van Rietland in Broekhorn. De verkoop, en online inschrijving, start op 29 augustus. Lees er hier alles over. 

image alt

Online inschrijving

Op donderdag 29 augustus opent de online inschrijving van de 39 woningen en 8 vrije kavels in veld 14 en 15 van Rietland. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je vanaf dat moment ook je voorkeurswoning(en) of kavel(s) doorgeven. De inschrijving sluit op 10 september om 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Start verkoop bijwonen?

Je kunt de start verkoop ook 'live' bijwonen tijdens de inloopmiddag op 29 augustus. De verkoopmakelaars, de aannemer en BPD Ontwikkeling zijn hierbij aanwezig. Je kunt de flyer van veld 14 en 15 ophalen, maar ook vragen stellen over de woningen en (uitbreidings)mogelijkheden. 

Datum: 29  augustus 2019
Tijd: Tussen 17.00 en 18.30 uur
Locatie: Laan van Broekhorn, Heerhugowaard

Voor financiële vragen staan de aanwezige Rabobank medewerkers je graag te woord. Tot slot is ook Bruynzeel keukens aanwezig. Laat je vrijblijvend informeren over de leuke projectaanbieding voor de keuken van jouw droomhuis!