Rietland veld 14 en 15 interieur

Veld 14 en 15: bouwnummers en plattegronden online

12 augustus '19

We schieten op met de voorbereidingen voor de verkoop van de volgende velden. In veld 14 & 15 komen in totaal 39 woningen en 8 vrije kavels beschikbaar. De bouwnummers en bijbehorende plattegronden staan nu online. Net als de interieurimpressies van de semi-bungalow en vrijstaande woning.

image alt

Woningen en kavels

In veld 14 & 15 van Rietland in Broekhorn komen in totaal 39 woningen in verschillende typen:

  • 10 rijwoningen type Veldbies (hoek- en tussenwoningen)
  • 6 riante 2 onder 1 kapwoningen type Papyrus
  • 15 semi bungalows type Carex (2 onder 1 kap en vrijstaand)
  • 8 statige vrijstaande woningen type Sierhaver.

Daarnaast bieden we 8 riante vrije kavels aan in veld 14. Hier kun je je eigen droomwoning (laten) ontwerpen en bouwen. De kavels liggen aan de buitenring en variëren in oppervlakte van circa 722 m2 tot 771 m2.

Interesse? Maak nu een account aan

Interesse in een woning of kavel in veld 14 of 15 van Rietland? Om in aanmerking te komen, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze 'Mijn' omgeving zie je onder andere jouw favoriete woningen en zodra de verkoop start, komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar om je te kunnen inschrijven voor jouw droomwoning of -kavel. Klik hieronder op de button om een account aan te maken en markeer het bouwnummer van je voorkeur als favoriet. Je krijgt dan automatisch bericht over onder andere de start verkoop.