Inschrijving veld 14 &15 gesloten

10 september '19

De reguliere inschrijving voor de woningen en kavels van veld 14 & 15 in Rietland is nu gesloten. Vanwege de vele inschrijvingen, vindt er loting plaats door de notaris. Uiterlijk donderdag 12 september is de uitslag van de loting bekend.

Woning toegewezen

Uiterlijk donderdagmiddag 12 september kunnen alle ingeschrevenen de uitslag van de loting zien in hun Mijn Eigen Huis account. Kandidaten die zijn ingeloot voor een bouwnummer, ontvangen een uitnodiging van een van de makelaars. 

Geen woning

Kandidaten die in 1e instantie zijn uitgeloot, worden op een reservelijst geplaatst. Wanneer er een bouwnummer vrijkomt, wordt er opnieuw toegewezen. We benaderen dan de eerstvolgende kandidaat op de lijst, volgens de rangorde van de loting bij de notaris.

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Geen probleem. Je kunt je alsnog inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact op met een van de makelaars. Als er een woning vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven.