Morgen Wonen Rietland veld 2 en 4

Plattegronden online

8 juni '18

Binnenkort is de verkoop van de 10 Morgen Wonen - woningen in veld 2 en 4 van Rietland in Broekhorn. De plattegronden staan nu online.

Rij- en hoekwoningen met korte bouwtijd

Doordat de woningen fabrieksmatig worden geproduceerd is de bouwtijd zeer kort. De woning wordt in een dag in elkaar gezet en binnen 2 weken volledig afgewerkt. 

Rijwoningen
Op zowel veld 2 als veld 4 komen er 3 rijwoningen met een woonoppervlakte van circa 118-120 m2. De woningen hebben een diepe tuin met berging. Enkele woningen zijn standaard voorzien van een dakkapel. Benieuwd hoe de verkoopplattegronden er uit zien? Bekijk ze hier.

Hoekwoningen
De kavels van de hoekwoningen zijn erg ruim, deze zijn vanaf circa 305 m2. Hierdoor is het mogelijk om twee parkeerplaatsen te creëren op eigen terrein. Zowel veld 2 als veld 4 hebben beide 2 hoekwoningen van het type Morgen Wonen. Bekijk hier de plattegronden van de verschillende verdiepingen.

Veld 2 en 4

Type Morgen Wonen wordt gerealiseerd in veld 2 en 4 van Rietland, Broekhorn in Heerhugowaard. Deze woningen worden zo goed als gelijktijdig opgeleverd met de overige nieuwbouwwoningen in dit deelplan. In onderstaande situatiekaart zijn deze woningen rood omkaderd. 

Situatiekaart Morgen Wonen veld 2 en 4