Geslaagd verkoopevenement

30 augustus '19

Het is zover, velden 14 en 15 van Rietland zijn in verkoop. Veel belangstellenden bezochten gisteren het start verkoopevenement in Broekhorn om persoonlijk de flyer op te halen. Ook was er gelegenheid om vragen te stellen aan diverse betrokken die aanwezig waren, waaronder BPD Ontwikkeling, de verkoopmakelaars en aannemer, de aannemer en Bruynzeel keukens. Het was een geslaagde inloopmiddag!

inloopmoment Broekhorn
start verkoop rietland
image alt

Inschrijven voor een woning, zo werkt het

Een woning kopen in veld 14 of 15 van Rietland? Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op je Mijn Eigen Huis-omgeving en geef online je voorkeuren door. Op de verkoopdocumentenpagina vind je ook de verkoop- en inschrijfvoorwaarden.

Woningen en kavels

Ben je er nog niet uit voor welke woning(en) je wilt inschrijven? Alle 39 woningen en 8 vrije kavels van Rietland veld 14 en 15 vind je bij het woningaanbod, voorzien van specificaties en plattegronden. Kies jouw favoriete woning en schrijf je in. De inschrijving sluit op 10 september om 17.00 uur. Daarna vindt de loting plaats bij de notaris.