Bouw veld 9 en 10 officieel gestart

10 april '19

De kopers van de woningen op veld 9 en 10 en van de kavels op veld 9b en 12 kwamen woensdag 3 april 2019 bijeen voor de officiële start van de bouw. Het feestje van deze nieuwe wijkjes in Rietland leek even in het water te vallen vanwege de regen, maar na regen kwam zonneschijn!

Kennismaking met de buren

Bij binnenkomst in de tent naast het infocentrum van Broekhorn kregen de kopers een kledingsticker met hun bouwnummer of kavelnummer er op. De kersverse kopers en dus toekomstige bewoners gingen meteen op zoek naar hun nieuwe buren en er werden al meteen telefoonnummers uitgewisseld. Peter van Oeveren, Directeur Projecten bij BPD Ontwikkeling, sprak alle kopers toe en feliciteerde hen met hun aankoop in dit mooie stukje Heerhugowaard. Hij wenste aannemer Kuin succes met de bouw, waarna hij het woord gaf aan wethouder Monique Stam. De wethouder gaf aan dat ze de eer had om al meermaals het woord te mogen richten aan nieuwe kopers in Rietland. En verwelkomde alle bewoners in Heerhugowaard.

Steen metselen met de wethouder

Na de kennismaking en de toespraken maakte de regen plaats voor zonneschijn. De kopers wandelden vervolgens naar de bouwlocatie voor de officiële handeling. Er werd een symbolische 'eerste' steen gemetseld door de familie Bijlsma en de wethouder. Daarmee werd de bouw officieel beklonken.

BPD Ontwikkeling feliciteert alle kopers met de aankoop van hun woning of kavel en wenst hen een voorspoedige bouw!