Bouwkavels voor vrijstaande woningen

1 oktober '20

Ontwerp en realiseer jij zelf jouw droomwoning, die volledig voldoet aan jouw wensen? Dan is dit je (laatste) kans bij de bouwkavels van Rietland veld 16 in Broekhorn. Jij kunt hier jouw eigen vrijstaande woning (laten) ontwerpen en bouwen. 

Laatste kavels in Broekhorn

De 11 bouwkavels komen in Rietland veld 16. Deze liggen allemaal met hun tuin aan het water en kijken uit op de groene ecowal. Binnen de gestelde kaders, ben je vrij om helemaal je eigen vrijstaande woning hier te realiseren. Deze kavels behoren tot de laatste kavels die in verkoop gaan in Rietland en daarmee in heel Broekhorn!

image alt

Dit najaar in verkoop

De vrije kavels hebben een perceeloppervlakte van circa 658 tot maar liefst 804 m2. Voldoende ruimte dus om de vrijstaande woning van jouw dromen op te realiseren. Of wordt het misschien wel zelfs een villa? Dat kan, want de toegestane maximale woonoppervlakte kan oplopen tot wel 300 m2! De komende periode worden de bijbehorende verkoopdocumenten beschikbaar gesteld, waarin je alle regels vindt met betrekking tot het maximale bouwoppervlakte, architectuur, goothoogte, beschoeiing en meer.

Naar verwachting gaan de kavels nog in het najaar van 2020 in verkoop. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze kavels? Laat dan je gegevens achter bij Rietland veld 16 kavels op de pagina Woningen.

Naar het aanbod

Situatie bouwkavels Rietland