Definitieve beelden veld 17 en 18

25 mei '20

Zo gaat Rietland veld 17 en 18 eruit zien! De definitieve beelden van de 39 woningen in Heerhugowaard zijn gereed. Kijk je mee?

image alt

Laatste woningen

In een intiem buurtje komen de laatste 39 woningen van heel Broekhorn als sluitstuk van de wijk Rietland. Deze fase is gelegen op de huidige locatie van het infocentrum. Vlakbij de entree van de wijk, in een autoluwe omgeving. Doordat dit de laatste velden met woningen zijn, woon je straks in een wijk die nagenoeg helemaal af is. Hier geniet je dus optimaal van zorgeloos woonmilieu. Met de definitieve beelden krijg je een goede impressie hoe de wijk er straks uit komt te zien. Bekijk alle beelden op de woningenpagina.

28 mei 2020

28 mei in verkoop

Op donderdag 28 mei 2020 start de online inschrijving voor de 39 woningen in Heerhugowaard. Dan vind je alle verkoopdocumenten in je Mijn Eigen Huis account en daar kan je ook te voorkeuren doorgeven. De inschrijving is dan geopend tot 4 juni 17.00 uur.

Meer informatie

We zijn druk bezig met de laatste verkoopinformatie voordat de verkoop start. Zo volgen op korte termijn nog de plattegronden, prijzen per bouwnummer en alle overige verkoopdocumenten. Zo kan jij een goede keuze maken voor welke woning jij straks in aanmerking wilt komen.