Woningen in Rietland veld 14 en 15 verkocht

2 december '19

Alle woningen in Rietland veld 14 en 15 in Heerhugowaard zijn uitverkocht. Slechts enkele maanden na de start van de verkoop hebben alle 39 woningen een nieuwe eigenaar. BPD wenst alle kopers alvast veel woonplezier. Naar verwachting start de bouw in maart 2020. Heb jij je droomwoning nog niet gevonden? Er zijn nog vrije kavels te koop waar jij zelf je woning op kunt realiseren. 

image alt

Realiseer je eigen droomwoning

In Rietland veld 14 en 15 zijn alleen nog vrije kavels beschikbaar. Hier kun jij zelf je droomwoning op realiseren. Binnen de kaders kun je namelijk zelf beslissen hoe de woning er uit komt te zien. Dit geldt zowel voor het uiterlijk als voor de indeling binnen. Een vrije kavel is voor mensen die hun dromen werkelijkheid willen maken. Geniet van de grote mate aan vrijheid in het realiseren van deze dromen! Voor de vrije kavels geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Bekijk het aanbod voor de actuele beschikbaarheid.

Interesse?

Heb jij interesse in een van de nog beschikbare kavels? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet kun je direct een optie nemen. 

image alt

Korting op hypotheekrente

Veel hypotheekverstrekkers stimuleren de aankoop van nieuwbouw, omdat dit vaak duurzaam is en dus beter voor het milieu. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de Rabobank een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als de EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) laag is. Je hypotheekadviseur kan je hier meer over vertellen. Wil je nu alvast weten hoeveel je kunt financieren? Bekijk onze financieringstool.