Prijzen per woningtype van 17 en 18 bekend

15 mei '20

De vanaf prijzen per woningtype zijn nu bekend. Wat betaal je straks voor de toekomstbestendige semi-bungalows? En wat kosten de vrijstaande woningen met eigen parkeerplaatsen? In dit bericht lees je daar meer over.

image alt

Prijzen in Rietland

Op dit moment zijn de vanaf prijzen per woningtype in Rietland 17 en 18 bekend. We hebben in een overzicht de prijzen weergeven met de koopsommen. 

  • Tussenwoningen: vanaf €280.000 (v.o.n.)
  • Hoekwoningen: vanaf €332.500 (v.o.n.)
  • Semi-bungalows tweekap: vanaf €412.500 (v.o.n.)
  • Semi-bungalows vrijstaand: vanaf €457.500 (v.o.n.)
  • 2 onder 1 kapwoningen: vanaf €422.500 (v.o.n.)
  • Vrijstaande woningen: vanaf €452.500 (v.o.n.)

De prijzen per bouwnummer zijn binnenkort bekend. Belangstellenden ontvangen hiervan automatisch bericht.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Wat kan ik lenen?

Nu je de prijzen per woningtype weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Hiervoor is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen. 

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor een van de woningen in Rietland veld 17 en 18? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.