Prijzen per kavel van Rietland veld 16 bekend

23 oktober '20

De definitieve prijzen per kavel zijn bekend. Wat betaal je straks voor een perceel met tuin op het zuid oosten en aan het water? En hoe kom je straks in aanmerking voor een kavel? In dit bericht lees je daar meer over.

image alt

Prijzen in Rietland

De definitieve prijzen voor de 11 kavels in Rietland veld 16 zijn bekend. De prijzen zijn van €278.000 tot €335.000 (k.k.). Op de pagina Woningen zie je de prijzen van de individuele bouwkavels, de ligging en de verkoopdocumenten.

Kosten koper
De koopsommen zijn kosten koper (k.k.) inclusief 21 % BTW, exclusief notariskosten en vast tot 1 april 2021. Welke kosten voor rekening van de koper zijn, lees je terug in de concept koopovereenkomst.

Heb jij een kavel gezien die past bij jouw wensen en ook nog eens binnen je budget valt? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst. Dan kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven als de verkoop op 3 november start.

Bekijk de kavels

Wat kan ik lenen?

Nu je de prijzen van de kavels weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Hiervoor is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor is de financieringstool ontworpen in samenwerking met de Rabobank. Dat geeft jou een goede indicatie van wat er financieel mogelijk is. 

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor een van de kavels in Rietland veld 16? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je de verkoopdocumenten, jouw persoonlijke gegevens en kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.