Rietland veld 14 en 15

Nu in voorbereiding: veld 14 & 15

2 juli '19

De verkoop van de 12 luxe villa's in veld 13 van Rietland in Broekhorn is in volle gang. Er is nog maar één villa beschikbaar. Nu zijn we dan ook druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende velden. In veld 14 & 15 komen 39 woningen en 8 vrije kavels beschikbaar. Naar verwachting start de verkoop eind deze zomer!

Het woningaanbod

In veld 14 & 15 van Rietland in Broekhorn komen in totaal 8 vrije kavels en 39 woningen beschikbaar in verschillende typen:

  • 10 rijwoningen type Veldbies (hoek- en tussenwoningen)
  • 6 riante 2 onder 1 kapwoningen type Papyrus
  • 15 semi bungalows type Carex (2 onder 1 kap en vrijstaand)
  • 8 statige vrijstaande woningen type Sierhaver.

Bekijk de ligging van veld 14 & 15 in Rietland op de overzichtskaart van Rietland.

Interesse? Laat je gegevens achter

We zijn momenteel druk bezig met het uitwerken van de impressies en de plattegronden van deze nieuwe woningen in Rietland. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende voor veld 14 & 15. Laat hiervoor je NAW-gegevens achter bij het woningtype of kavel van jouw voorkeur. Je krijgt dan automatisch bericht als de impressies en plattegronden gereed zijn en als bekend is wanneer de verkoop start.

Mijn Eigen Huis account

Om straks in aanmerking te komen voor een woning in veld 14 of 15 van Rietland heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. In de Mijn Eigen Huis omgeving zie je onder andere jouw favoriete woningen en zodra de verkoop start, komen hier de benodigde verkoopstukken en andere documenten beschikbaar om je te kunnen inschrijven voor jouw droomwoning. Nog geen Mijn Eigen Huis account? Klik hieronder op de button en lees hoe je een account aanmaakt.