Verkoop villa's veld 13 gaat van start!

14 mei '19

Wonen in een groene en duurzame omgeving, nabij het water, in een luxe villa. Dat is wonen in veld 13 van Rietland in Heerhugowaard. Vanaf 22 mei 2019 is de online inschrijving geopend voor de 12 woningen. Lees verder over de inschrijving, de 3D configurator en het inloopmoment in het informatiecentrum.

image alt

22 mei online inschrijving

Vanaf woensdag 22 mei 17.00 uur is de online inschrijving van de 12 luxe villa's in veld 13 van Rietland. Je vindt dan alle benodigde verkoopdocumentatie in het Mijn Eigen Huis account. In je account kan je ook vanaf dat moment je voorkeuren doorgeven. Heb je nog geen account? Maak deze dan snel aan.

Bekijk jouw woning straks in 3D!

Wil jij weten tot hoe laat jouw droomwoning 's zomers de zon in de tuin heeft? Of vind jij het lastig om vanaf plattegronden de ruimte van een woning in te schatten? Dan hebben wij goed nieuws! Binnenkort is de 3D configurator live. Je ziet dan heel veld 13 in 3D en je kan ook elke woning apart bekijken. Zit jij te denken aan een uitbouw? Klik de optie aan en zie wat dit betekent voor de ruimte je woning. Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen van de configurator!

image alt

Inloopmiddag

Op dinsdag 28 mei organiseren we een inloopmiddag voor belangstellenden. Hier krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen over de woningen en de (uitbreidings)mogelijkheden.

Datum: 28 mei 2019
Tijd: Tussen 17.00 en 18.30 uur
Locatie: Laan van Broekhorn, Heerhugowaard

De verkopende makelaars zijn aanwezig net als de aannemer/architect Bouwburo Tauber en ontwikkelaar BPD Ontwikkeling. Daarnaast zijn er medewerkers van de Rabobank aanwezig voor je financiële vragen en staat Bruynzeel keukens klaar voor een projectaanbieding voor de keuken van jouw droomwoning.