Verkoop Rietland veld 14 en 15 is gestart

29 augustus '19

Woon jij straks in een van de woningen in veld 14 en 15 van Rietland in Heerhugowaard? De inschrijving is nu geopend. Alle informatie over de woningen en kavels staat online en kun je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren kan online via de online portal Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op je Mijn Eigen Huis-omgeving en geef online je voorkeuren door. Op de verkoopdocumentenpagina vind je ook de verkoop- en inschrijfvoorwaarden.

image alt

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel één aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 10 september 2019 tot 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er geloot op 1e voorkeur bij de notaris.

We streven ernaar om alle kandidaten uiterlijk donderdag 12 september te berichten over de toewijzing. Vanaf 12 september 17.00 uur kun je de uitslag  vinden in je Mijn Eigen Huis account.

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van de verkoopdocumenten of inschrijfprocedure toch nog vragen? Of wil je naast de online documenten ook een papieren versie van de folder ontvangen? Geen probleem. Donderdag 29 augustus van 17.00 tot 18.30 uur is er een inloopmoment voor belangstellenden in het infocentrum van Broekhorn aan de Laan van Broekhorn in Heerhugowaard. Ben je verhinderd op 29 augustus? Loop dan even binnen bij een van onze makelaars.