Kavels Rietland nu in verkoop

3 november '20

Het is zover: de verkoop van de 11 bouwkavels in Rietland veld 16 is gestart. Deze kavels behoren tot de laatste kavels van heel Broekhorn die in verkoop gaan. Laatste kans dus! Alle informatie over de kavels vind je nu online. Heb jij interesse in een van de kavels en wil jij daarop je eigen droomwoning ontwerpen en realiseren in Heerhugowaard? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven in je Mijn Eigen Huis-account.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de situatiekaart, de kenmerken, de prijs, het beeldkwaliteitsplan, het kavelpaspoort en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. 

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan snel aan, zodat je je voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot donderdag 12 november oktober 2020 tot 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

image alt

Het aanbod in Rietland

Er zijn 11 bouwkavels in Rietland veld 16 die in verkoop zijn. De kavels zijn geschikt voor het realiseren van een vrijstaande woning. Alle percelen liggen met de achtertuin op het zuidoosten en aan het water. De kavels hebben een perceeloppervlakte van circa 658 tot 804 m2.

Heb je interesse in een van de kavels in Rietland? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare kavels. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete kavel!