Binnenkort in verkoop: velden 5 & 6

17 mei '17

In de wijk Rietland zijn we momenteel bezig met de voorbereidingen voor de volgende fases. We verwachten in juni in verkoop te gaan met de kavels in veld 5 en vrijstaande woningen in veld 6. Houd de website in de gaten of schrijf je in als belangstellende.

Veld 5 bestaat uit 6 vrije kavels, met oppervlakten variërend van 684 tot 807 m2. Hier heb je de mogelijkheid om je eigen droomhuis te bouwen! In veld 6 worden 12 vrijstaande villa's met rieten kap gerealiseerd. Alle woningen liggen met de achtertuin aan het water. We verwachten binnenkort de definitieve impressies van de woningen te kunnen presenteren. Houd hiervoor de website in de gaten.

Blijf op de hoogte!

We verwachten volgende maand te starten met de verkoop van de velden 5 en 6. Interesse in een kavel of vrijstaande villa in Rietland? Houd de website in de gaten voor de aankondiging of meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je per e-mail een uitnodiging voor de start verkoop. Inschrijven kan op de pagina Woningen, via de button 'Houd me op de hoogte' bij het woningtype van je keuze.