De uitslag is bekend

7 juli '22

De reguliere inschrijving voor de kavels in Rietland veld 18 in Broekhorn is gesloten. Er zijn bijna 80 inschrijvingen binnen gekomen. De loting is verricht door Actus Notarissen en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een kavel toegewezen hebben gekregen. Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht. 

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een kavel toegewezen gekregen! De makelaar neemt contact met je op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Hierin wordt het verdere proces toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Op dit moment zijn er geen kavels beschikbaar. De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina Woningen. 

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is een kavel vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is een kavel onder optie? Dan kan je je inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact met ons op. Als een van jouw favoriete kavels vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Meer lezen over Rietland? Naar het nieuws
Vragen? Neem contact op