Reguliere inschrijving gesloten

1 juni '18

De reguliere inschrijving voor de woningen van veld 9 & 10 in Rietland is gesloten. Actus Notarissen Heerhugowaard heeft de loting verricht. Inmiddels is de uitslag voor alle ingeschrevenen zichtbaar in het Mijn Eigen Huis account.

Kandidaten die zijn ingeloot

De kandidaten kunnen de uitslag al in hun Mijn Eigen Huis account zien. Deze kandidaten kunnen vervolgens besluiten om een optie te nemen op het bouwnummer waarvoor ze zijn ingeloot. 

Reservekandidaten

De kandidaten die in eerste instantie zijn uitgeloot, worden op een reservelijst geplaatst. Wanneer er een bouwnummer vrijkomt, wordt er opnieuw toegewezen. Op de woningenpagina is de actuele beschikbaarheid van de woningen in te zien.

Inschrijving gemist?

Vergeten je in te schrijven? Of de inschrijving gemist? Geen probleem. Met onderstaand inschrijfformulier, kan je alsnog op de inschrijflijst geplaatst worden. Wanneer er geen kandidaten meer beschikbaar zijn uit de reguliere inschrijving, worden deze reservekandidaten aangeschreven. Als er een woning beschikbaar is en jij bent de eerst volgende uit de lijst, dan zie je dat in je Mijn Eigen Huis account.