Stand van zaken Rietland veld 17 en 18

30 juni '20

Zo'n 3 weken na de toewijzing van de 39 woningen in Rietland veld 17 en 18 in Heerhugowaard hebben al 12 kopers de contracten van hun nieuwe woning getekend. Veel andere kandidaten hebben een afspraak staan om dit ook binnenkort te doen. In dit bericht krijg je een update.

Binnenkort meer tekenafspraken

Op het moment van schrijven van dit artikel hebben al 12 kopers de contracten getekend van hun nieuwe woning. Er staan nog eens 11 tekenafspraken ingepland en de overige woningen zijn onder optie. De komende periode zullen de huidige optanten een beslissing maken of zij over gaan tot koop. Daarmee zal er ook meer duidelijkheid komen voor de reservekandidaten. 

Reservekandidaten

Indien de huidige optanten afzien van een woning worden de volgende reservekandidaten van de lotingslijst benaderd. Zijn er geen reservekandidaten? Dan is de woning in de vrije verkoop. Er geldt dan: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op de pagina woningen zie je de actuele status van de woningen. Zie je een woning als vrij staan? Neem dan contact met ons op om een optie aan te vragen.