Kijk rond in de straten van veld 17

28 mei '20

Rietland staat bekend om de ruime opzet van de wijk en de grote kavels waar de woningen op staan. De straten zijn autoluw en kindvriendelijk. Maar hoe ziet dat er straks uit? De woningen staan er immers nog niet. Dankzij Virtual Reality kan je nu alvast een kijkje nemen hoe het er uit komt te zien. Kijk je mee?

image alt

Rust en ruimte

Rietland veld 17 is nu in Virtual Reality te bekijken. Dat houdt in dat je ziet hoe de woningen en de wijk er straks uitzien als het project is gebouwd. In de wijk komen diverse woningtypen met verschillende kleuren bakstenen en dakpannen. Dit geeft prettig en gevarieerd aanzicht. Je kan in 2 van de 3 straten rond kijken en overal in- en uitzoomen waar je maar wilt. Zo krijg je een goed beeld van de opzet van de wijk. Ben je ook zo nieuwsgierig?

Interesse?

Is dit de straat waar jij je kinderen met een gerust hart buiten kunt laten spelen? Of voel jij je er prettig bij om hier je kleinkinderen te laten logeren? Zorg dan dat je je inschrijft voor een van de woningen. De inschrijving is geopend tot 4 juni 2020 tot 17.00 uur. Geef je voorkeuren door in je Mijn Eigen Huis account en wacht de loting af. Wie weet woon jij straks ook in het mooie Rietland!