Rietland veld 17 en 18 binnenkort in verkoop

20 mei '20

Het is zover! De verkoop van de 39 woningen in Rietland veld 17 en 18 in Heerhugowaard gaat beginnen. Op 28 mei start de online verkoop. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een woning.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woningtype(n) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan
28 mei 2020

Start verkoop veld 17 en 18

Op donderdag 28 mei 2020 start de verkoop van de woningen in Rietland veld 17 en 18. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail.

Woningaanbod

In dit laatste veld met woningen van heel Rietland komen 10 rijwoningen, 8 vrijstaande semi-bungalows, 8 2 onder 1 kap semi-bungalows, 2 tweekappers en 11 vrijstaande woningen. Wil jij nog eens alles rustig lezen over de woningen? Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes van deze fase en hun kenmerken. Je ziet ook direct waar deze woningen in het plan staan. Binnenkort volgen hier nog de individuele bouwnummers met hun plattegronden en prijzen. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en je ontvangt straks de mail bij de start van de verkoop.