Prijzen en 3D configurator live

17 mei '19

De prijzen per villa in veld 13 zijn nu bekend. Daarnaast staat de 3D woonconfigurator live. Vlieg over veld 13 heen en bekijk jouw favoriete woning van alle kanten. Zowel binnen als buitenkant!

Prijs per villa

Nadat de vanaf-prijzen al enige tijd bekend waren, is nu ook de prijs per villa bekend. Nu kun je een goede afweging maken welke woning(en) jouw voorkeur heeft/hebben. Heb jij al een keuze gemaakt? Of heb je nog even de tijd nodig om jouw woning te kiezen? 

3D configurator live!

Het is zover. De 3D configurator van de villa's in veld 13 is live! Je ziet in één overzicht alle woningen. Draai om het plan of de woning heen. Ben je benieuwd naar de zonligging van een bepaalde woning? Of wil jij weten tot hoe laat je de zon 's zomers in je tuin hebt? Klik dan rechtsonder op zonnestudie. Ook zie je daar de noordpijl, handig!

Woning in 3D

Selecteer je een van de woningen dan licht deze op en kan je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt zien. In een nieuw scherm is deze woning te zien, waarbij er verschillende opties aan te klikken zijn. Bekijk elke verdieping apart en zie hoeveel ruimte er is. Daarnaast kan je de meerwerkopties bekijken. Kies je voor een verlengde woning? Dan zie je meteen wat dit voor effect heeft voor de ruimte op de verschillende verdiepingen. De prijzen staan meteen weergegeven voor deze opties. Kan je niet meer wachten?