Prijsindicatie woningen veld 13

2 mei '19

De eerste prijsindicatie van de 12 villa's in veld 13 is bekend. In dit bericht lees je wat er bij de prijs is inbegrepen en hoe je alvast een indicatie van je financiering kunt inzien.

Vanaf prijs villa's

De 12 villa's gaan voor de zomer van 2019 in verkoop. Door het verschil in tuinliggingen, uitzicht en kavelgroottes zal er een differentiatie worden toegepast in de prijs. De woningen zijn straks te koop vanaf €505.000 v.o.n. De exacte prijs per woning volgt binnenkort.

Vrij op naam
De koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.) dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluitkosten op het HVC, elektra, water en riolering. De woningen worden standaard opgeleverd met toilet en sanitair van Villeroy & Boch, type O-NOVO, met Grohe kranen en tegelwerk. De woningen worden aangesloten op het warmtenet van de stadsverwarming en de gehele begane grond wordt voorzien van vloerverwarming. Interesse?

Financiering

Een huis kopen is (vaak) de grootste aankoop van je leven. Het is dan ook van belang dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Past jouw droomwoning ook binnen je budget? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Bereid je voor en doe de check.

Mijn Eigen Huis

Heb je de woning van jouw voorkeur gevonden? En klopt het financiële plaatje? Favoriet dan de woning op de woningenpagina. Het is dan opgeslagen in jouw Mijn Eigen Huis account. Met het favorieten zorg je er ook voor dat je alle specifieke informatie ontvangt over dit woningtype. Meer weten over Mijn Eigen Huis?