Rietland veld 17 en 18 nu in voorbereiding

7 april '20

Inmiddels is de laatste vrije kavel in Rietland veld 14 en 15 nog beschikbaar, terwijl de woningen al enige tijd uitverkocht zijn. Daarom hebben we de voorbereidingen opgestart voor de volgende fase. Dit is veld 17 en 18 met 39 nieuwbouwwoningen in Heerhugowaard. Het laatste veld met woningen in heel Broekhorn!

image alt

Divers aanbod

Het aanbod in Rietland veld 17 en 18 is zeer divers, er is voor ieder wat wils. Er komen 10 tussen- en hoekwoningen, 2 tweekappers, 16 semi-bungalows en 11 vrijstaande woningen, waarvan de meeste met uitzicht over het water. In deze fase zijn de semi-bungalows in zowel 2 onder 1 kap- als vrijstaande variant.

Wil je meer weten over een specifiek woningtype? Ga dan naar het woningaanbod.

Planning

De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt en zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de Artist Impressions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Naar verwachting start de verkoop nog in het 2e kwartaal van 2020. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en we houden je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Mijn Eigen Huis

Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de woningen in Rietland veld 17 en 18? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie jij je favoriete woningtype, de verkoopdocumentatie zodra de verkoop is gestart en kan je straks je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account? Via onderstaande button lees je hoe je er eentje aanmaakt.