Luxe villa's in veld 13

19 april '19

De voorbereidingen voor de 12 luxe villa's in veld 13 van Rietland in Heerhugowaard zijn gestart. Deze exclusieve woningen hebben een prachtig plekje in het plan en hebben veel uitbreidingsmogelijkheden. 

Royale kavels

De villa's hebben allemaal een royale tuin. De kavels hebben namelijk een oppervlakte vanaf circa 600 m2. Hier zijn genoeg zithoekjes en loungeplekken te creëren zodat je de hele dag door van de zon kan genieten. In de ruime garage kan je het tuinmeubilair 's winters ook weer netjes opruimen. Of haal je daar juist je terrasverwarmer uit?

Identiek en toch uniek

De 12 villa's zijn in de basis allemaal identiek. Ze hebben dezelfde indeling en woonoppervlakte van circa 159 m2. Maak jij liever jouw woning naar eigen smaak uniek? Dat kan met de vele uitbreidingsmogelijkheden. Bouw je de keuken uit of de woonkamer? Of toch allebei? Met een dakkapel creëer je extra leefruimte op de bovenverdiepingen. Binnenkort komen de impressiebeelden en plattegronden online. Zorg dat je dit niet mist.

Favoriet de villa's

Wil jij niks missen over de villa's in veld 13? Favoriet dan dit woningtype op de woningenpagina. Jouw voorkeur is dan automatisch opgeslagen in je Mijn Eigen Huis account. Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe ontwikkelingen. Naar verwachting start de verkoop voor de zomer van 2019.