Ook Rietland is uitverkocht!

3 februari '21

De bouwkavels in Rietland veld 16 zijn verkocht. Drie maanden na de start verkoop, is voor al deze 11 kavels een reserveringsovereenkomst ondertekend. Daarmee zijn niet alleen alle woningen en kavels in Rietland uitverkocht, maar de hele wijk Broekhorn, met in totaal bijna 600 woningen.

De laatste 11 kavels van Rietland

De reguliere inschrijving voor de kavels in Rietland veld 16 startte op 3 november 2020. Er kwamen in totaal bijna 60 inschrijvingen binnen, waarna er een loting is verricht door Actus Notarissen en de kavels werden toegewezen. Inmiddels is voor alle 11 de kavels van veld 16 een reserveringsovereenkomst getekend.

image alt

Rietland in aanbouw

Rietland is het 3e en tevens laatste deelgebied van Broekhorn. Met de verkoop van de 11 bouwkavels van veld 16 is ook Rietland, na de deelplannen Parkhof en Havenkwartier, nu volledig kocht. In veld 17 en 18 van Rietland werden de laatste projectmatige woningen van heel Broekhorn aangeboden. Naar verwachting start nog deze maand de bouw van deze 39 verkochte woningen. Hiermee nadert de voltooiing van het prachtige nieuwe woongebied Broekhorn in Heerhugowaard.