Kavels Rietland binnenkort in verkoop

16 oktober '20

Het is zover! De verkoop van de 11 bouwkavels voor een vrijstaande woning in Rietland veld 16 in Heerhugowaard gaat van start. Op dinsdag 3 november 2020 start de online inschrijving. Deze kavels behoren tot de laatste kavels die in heel Broekhorn in verkoop gaan! In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een kavel.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw persoonlijke gegevens en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan
3 november 2020

Start verkoop 11 bouwkavels

Op dinsdag 3 november 2020 start de verkoop van de 11 kavels voor een vrijstaande woning in Rietland. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail. Voeg jouw kavel alvast toe aan je wensenlijst.

Jouw droomwoning wordt werkelijkheid

Met een bouwkavel in Rietland wordt jouw droomwoning werkelijkheid. Met kaveloppervlaktes van circa 658 tot maar liefst 804 m2 is hier meer dan genoeg ruimte om jouw droomwoning te realiseren. Jij bepaalt hoe groot, welke vorm, welke steen, het aantal kamers en nog veel meer! Uiteraard allemaal binnen de gestelde kaders van het kavelpaspoort. Meer weten over de 11 kavels? Klik op onderstaande button.