Woningen veld 14 en 15 in beeld

19 augustus '19

De artist impressions van de woningen in veld 14 en 15 van Rietland zijn gereed. Je kunt ze nu vinden op de website. Wil je je woning nóg beter bekijken? Dat kan, want ook de geüpdatet 3D configurator staat live met de nieuwe velden. Bekijk dus snel jouw favoriete woning van buiten én binnen.

Definitieve artist impressions

Heb jij al een keuze gemaakt voor een woning in Rietland veld 14 of 15? Of heb je nog even de tijd nodig om jouw woning te kiezen? Misschien dat deze nieuwe exterieurbeelden je daarbij kunnen helpen. De definitieve Artist Impressions van de verschillende woningtypen kun je nu vinden op de woningenpagina. Hieronder een klein voorproefje.

Rijwoningen veld 14 en 15
Vrijstaande woning Rietland

3D configurator veld 14 en 15: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D configurator van veld 14 en 15 staat live! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om het plan of een enkele woning heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de tuin bekijken, maar ook tot hoe laat je zon in de tuin hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl.

Als je in de configurator een woning selecteert, dan licht deze op en kun je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm, waarbij je verschillende opties kunt aanklikken.  Bekijk elke verdieping apart en zie hoeveel ruimte er is. Daarnaast kun je de meerwerkopties bekijken. Je ziet bijvoorbeeld meteen wat voor effect de keuze voor een verlengde woning heeft op de ruimte op elke verdiepingen.