Informatiemiddag Rietland veld 13

Geslaagde informatiemiddag

29 mei '19

Met een goede opkomst op een zonnige middag was er sprake van een geslaagde informatiemiddag op 28 mei 2019. Belangstellenden waren aanwezig in het infocentrum van Broekhorn om de flyer op te halen en vragen te stellen aan de betrokken partijen.

Belangstelling voor woningen op ruime kavels

Belangstellenden voor de villa's in veld 13 van Rietland konden de flyer ophalen en een toelichting krijgen over het project van een van de betrokken partijen. De meest genoemde reden om interesse te tonen in dit project was dat men de woningen op een mooi stukje Rietland vindt liggen en dat de villa's op ruime kavels zijn gesitueerd. De meeste vragen hadden betrekking op de uitbouwmogelijkheden. Op de woningenpagina staan de meer- en minderwerklijst en de verkooptekeningen als download. Hierin zijn de verschillende uitbouwmogelijkheden uitgetekend en vind je de bijbehorende prijs. 

Infocentrum open

Heb je de inloopmiddag gemist of was je verhinderd? Of heb je alsnog vragen over veld 13 of een van de andere velden in Rietland? Kom dan langs in het infocentrum aan de Laan van Broekhorn in Heerhugowaard. Op zaterdag 1 en 8 juni is het centrum geopend van 11.00 tot 12.00 uur. Loop vrijblijvend binnen!

Inschrijven kan tot 3 juni

De inschrijving voor de 12 villa's in veld 13 is nog tot maandag 3 juni 2019, 17.00 uur geopend. De inschrijving is online via het Mijn eigen Huis account. Indien er meerdere kandidaten zijn voor een bouwnummer wordt er geloot bij de notaris. Uiterlijk 7 juni krijgen de kandidaten bericht.