De uitslag is bekend

8 juni '20

De reguliere inschrijving voor de 39 woningen in Rietland veld 17 en 18 is gesloten. De loting is verricht door Actus Notarissen en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een woning toegewezen hebben gekregen (Heb je geen mail ontvangen? Check je Spambox). Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht. 

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Maak een keuze of je een afspraak wilt met de makelaar of geef aan dat je voldoende informatie hebt om het online koopproces te starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. Je kunt zelf kiezen of je langs de makelaar wilt, alles thuis zelf wilt doen of een combinatie van beide. Aan jou de keuze!

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Houd de woningenpagina in de gaten voor de overige bouwnummers. Is er een woning beschikbaar? Dat betekent dat er geen kandidaten meer voor dit bouwnummer zijn en je direct een optie kunt aanvragen.

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Geen probleem. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat voor jou favoriete bouwnummers. Neem hiervoor contact met ons op. Als een van jouw favoriete woningen vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven.