Concept impressie villa's veld 13

8 mei '19

De eerste concept impressie is gereed. Je ziet hier de villa's van veld 13 met uitzicht over het water. Wat opvalt is de variatie in de zijgevels. Als koper kun je kiezen uit veel uitbreidingsmogelijkheden. Waar kies jij voor?

Van 159 m2 naar 209 m2

De villa's in veld 13 hebben in de basis 159 m2 woonoppervlakte. Heb je behoefte aan meer ruimte? Dat kan met de uitbreidingsmogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om de woning te verlengen en/of te verbreden. Je hebt ook nog de keuze om een bijkeuken te nemen. Zo creëer je extra ruimte in je woonkamer en keuken, maar ook op de bovenverdiepingen in de slaapkamers en zolder. Je kunt de woning uitbreiden tot maar liefst zo'n 209 m2. In de eerste concept impressie bovenaan dit bericht zie je de variatie in keuzes uitgebeeld.

Houten gevelbekleding

Een deel van de gevels van de villa’s en de buitenwanden van de garages zijn voorzien van een houten gevelbekleding. Deze verticale bekleding wordt uitgevoerd in het houtsoort Padoek. De zijgevel en de garages hebben zo een luxe uitstraling en passen goed bij het natuurlijke karakter van de wijk.