Woningen veld 17 en 18 in 3D

27 mei '20

De woonconfigurator van Rietland is nu geüpdatet met de 39 nieuwbouwwoningen van veld 17 en 18. Je kunt nu het hele plan, maar ook elke woning individueel, in 3D bekijken. Hoe ziet jouw favoriete woning er van binnen én buiten uit?

3D configurator Rietland: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D configurator van Rietland veld 17 en 18 is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om het plan of een individuele woning heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de tuin bekijken, maar ook tot hoe laat je zon in de tuin hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl.

Je kunt op jouw voorkeuren filteren in het venster aan de zijkant. Als je in de configurator een woning aanklikt, dan licht deze op en kun je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm, waarbij je verschillende opties kunt aanklikken. Je kunt de meerwerkopties bekijken en direct zien wat voor effect de keuze voor bijvoorbeeld een uitbouw heeft op de ruimte van de woning.

Verkoopdocumenten online

De verkoopdocumenten voor Rietland veld 17 en 18 zijn gereed. De belangrijkste documenten die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken, vind je bij de woningen. Klik op jouw favoriete woningtype en bouwnummer en bekijk de documenten onder downloads. Deze en alle overige documenten staan nu ook in het Mijn Eigen Huis.