Aan alles is gedacht

Niet alleen de binnenkant van de MorgenWonen woningen is volledig afgewerkt. Ook de buitenkant wordt meegenomen! En dan hebben we het niet alleen over de zonnepanelen op het dak, maar ook over de buitenkraan en graszaadjes in de tuin. Aan alles is gedacht.

Straatwerk

In de achtertuin wordt een tegelpad aangelegd van de achterdeur naar je eigen berging. Ook is je achtertuin voorzien van een fijn zonneterras. Aan de voorzijde van de woning loopt een tegelpad vanaf de voordeur naar de straat. 

Tuin

Alle overige delen van de achtertuin worden alvast helemaal ingezaaid met gras. Alleen nog voorzien van water en voor je het weet, heb je een prachtig groen gazon. Op de scheiding van de terrassen naar de buren, worden houten privacyschermen geplaatst. Daarnaast worden de tuinen gescheiden met paaltjes en staaldraad.

Berging

Een goed uitgeruste woning kan niet zonder een eigen berging. Dus wordt die geplaatst! In de achtertuin staat een berging van 2 x 3m met een mooie houten buitenzijde en een kunststof deur. Ideaal voor de fietsen en klusspullen!

Zonnepanelen

De MorgenWonen woning wordt aan de zijde die het meeste zon vangt, volledig bekleed met duurzame en kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Je eigen woning genereert dus zelfstandig energie. De zonnepanelen zijn zo verwerkt in het dak, dat de dakpannen volledig worden vervangen aan die zijde.

MorgenWonen Zonnepanelen